Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
1. Nu pune accent pe lucrurile mici

1. Nu pune accent pe lucrurile mici

Deseori ne lăsăm consumați de lucrurile pe care, la o scurtă examinare, nu sunt o probleme așa mari. Ne concentrăm prea mult pe lucrurile mici și îngrijorări. Un străin, de exemplu, ne-ar putea tăia calea în trafic. În loc să lăsăm această problemă deoparte și să ne continuăm ziua, ne convingem că avem o justificare pentru furia noastra. Ne imaginăm o confruntare în mintea noastră. Decât să trecem peste, mulți dintre noi chiar ar spune altor persoane despre acest incident.

De ce nu lăsăm pur și simplu șoferul să își producă accidentul în altă parte?

Încearcă să ai compasiune pentru persoane și reamintește-ți cât de dureros este să fii într-o asemenea grabă. Astfel, ne putem menține starea de spirit bună și să nu luăm personal problemele altor persoane.

Sunt multe astfel de lucruri mici care se întâmplă zilnic în viețile noastre. Chiar dacă avem de așteptat la rând, să ascultăm critici, să facem munca altuia, vom primi mult mai multă satisfacere dacă învățăm să nu ne îngrijorăm de toate aceste lucruri mici.

Prea multe persoane investesc atât de multă energie concentrându-se pe lucrurile mici, încât pierd contactul cu magia și frumusețea vieții.

Când îți iei un angajament ca să lucrezi înspre acest scop, vei realiza faptul că vei avea mult mai multă energie ca să fii o persoană mai bună și mai politicoasă.

You might also like

No Comments

    Leave a Reply