Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
10 Idei pentru a-ți începe dimineața în forță

10 Idei pentru a-ți începe dimineața în forță

Dimineața ne trezim greu, de obicei petrecem câteva minute pe telefon sau pe laptop, verificăm facebook-ul sau orice altă rețea de socializare. Primele minute ale zilei din momentul în care ne trezim sunt cruciale. Timpul respectiv îți dictează felul în care ziua ta va decurge. Cum trebuie să ne trezim dimineața ca să avem energie pe tot parcursul zilei?

1. Trezește-te cu gânduri pozitive

Gândirea negativă de dimineață îți va aduce un minus pe parcursul zilei. Gândește-te la toate momentele frumoase care se vor întâmpla și încearcă să realizezi faptul că zilele nu sunt proaste sau bune, ele sunt așa cum crezi tu că îs de fapt.

2. Întinde-te

După ce te trezești, acordăți 5 minute pentru a te întinde și eventual pentru a face câteva exerciții fizice. Te vei simți mult mai revigorat, astfel vei avea mai multa încredere de sine și energie.

3. Citește

Pune-ți cartea pe noptieră și dimineața când te trezești citește câteva pagini care te vor face să te simți mai bine. Cel mai bine ar fi să optezi pentru cărți de dezvoltare personală, ele îți aduc cele mai multe beneficii dacă îți dorești să ai o zi bună. Să nu citești articole sau știri negative, ele te vor face să te simți prost și îți va afecta subconștientul.

4. Mănâncă sănatos

Se zice că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. După somnul prea bine meritat, corpul nostru cere mâncare și apă. Oferă-i corpului alimente de cea mai bună calitate, de preferabil să nu mănânci prăjeli sau fast-food de dimineață. Rezumă-te la mâncare ușoara, cum ar fi fructele și legumele. De asemenea, bea un pahar de apă cu lămâie înainte să mănânci.

5. Culcă-te devreme

Somnul joacă un rol foarte important în viața noastră. Reducerea orelor de somn poate să producă efecte negative asupra corpului și stării de spirit.

6. Vizionează un video motivațional

Acum câțiva ani mergeam destul de des la sala de forță. În fiecare dimineață vizionam câte un video motivațional care îmi oferea un surplus de dorință și un entuziasm care mă ajuta la fiecare antrenament. Procedează la fel și alegeți video-urile care te pasionează cel mai mult.

7. Sticky Notes

Scrie-ți câteva gânduri pozitive și lipește-le în așa fel încât în momentul în care te trezești, ele să fie primul lucru pe care le vezi. Scrie că: „Azi o să ai o zi bună”, „Sunt fericit”, „Zâmbește” etc. Toate aceste gânduri scrise și recitite în fiecare dimineață te ajută să nu renunți și îți va da speranță în fiecare dimineață.

8. Definește câteva obiective

De ce te trezești dimineața? Pentru ce muncești în fiecare zi? Stabilește-și obiective și target-uri cu deadline ca să știi încotro te îndrepți. Trezește-te cu un țel în minte care te va ambiționa să-ți îndeplinești toate lucrurile zilnice cu zâmbetul pe buze.

9. Scrie în agendă

Dacă nu ai deja o agendă, îți recomand să achiziționezi una. Gândește-te în fiecare noapte ce vrei să faci următoarea zi și notează-ți. Scrie orice idee sau planifică-ți timpul în agendă. Organizează-te în așa fel încât să scapi de stresul și îngrijorarea zilei de mâine.

10. Concepe o rutină

Întocmește o foaie pe care vrei scrie ce vei face în fiecare dimineață de acum încolo și cât timp vei aloca pentru fiecare acțiune. De exemplu: – Exerciții fizice(5 minute); -Zâmbesc (2 minute); Meditez(10 minute); etc. Investește cel puțin 15 minute în fiecare dimineață ca să îți parcurgi ceea ce îți dorești să îndeplinești în fiecare zi înainte să pleci din casă.

You might also like

No Comments

    Leave a Reply