Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
11. Imaginează-ți că toată lumea este iluminată în afară de tine

11. Imaginează-ți că toată lumea este iluminată în afară de tine

Această strategie îți oferă șansa să exersezi ceva care probabil este total inacceptabil pentru tine. Oricum, dacă încerci, s-ar putea să afli că este cel mai bun exercițiu pentru dezvoltarea ta personală.

Cum titlul sugerează, ideea este să îți imaginezi că toți pe care îi cunoști și toți pe care i-ai întâlnit sunt perfecți iluminați. Toți, în afară de tine!

Persoanele pe care le cunoști sunt aici ca să te învețe ceva.

Poate că șoferul insuportabil sau adolescentul nerespectuos este aici să te învețe despre răbdare, rocker-ul poate este aici să te învețe să judeci mai puțin.

Scopul tău aici este să încerci să determini ce vor persoanele din viața ta să te învețe. Dacă faci asta, o să fii mai puțin iritat, plictisit și frustrat de acțiunile și imperfecțiunile altor persoane.

Poți să preiei acest obicei și să-l introduci în viața ta în așa manieră încât o să fii fericit că ai reușit să faci asta.

Deseori, după ce descoperi ce altcineva încearcă să te învete, este ușor să renunți la frustrare. De exemplu, imaginează-ți că ești la oficiul poștal și poștașul pare că intenționează să se miște încet.

În loc să te simți frustrat, întreabă-te, ”Ce încearcă el să ma învețe?” Poate trebuie să înveți despre compasiune – cât de greu este să ai o slujbă pe care nu o suporți. Sau poate trebuie să înveți mai mult cum să fii răbdător.

Stând în linie este o oportunitate excelentă să renunți la obiceiul de a fi nerăbdător.

O să fii surprins cât de ușor și distractiv poate fi. Tot ce faci este să îți schimbi percepția ta de la ”De ce fac ei asta?” la ”Ce încearcă ei să ma învețe?”. Observă-i azi pe toate persoanele iluminate.

You might also like

No Comments

    Leave a Reply