Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
16. Întreabă-te, ”Va conta într-un an de zile?

16. Întreabă-te, ”Va conta într-un an de zile?

Aproape în fiecare zi pun în practică un joc pe care îl numesc ”distorsiune temporală”. L-am creat în urma credinței mele greșite că tot ce lucrez este foarte important.

Ca să te joci ”distorsiunea temporală”, tot ce trebuie să faci este să îți imaginezi că orice circumstanță cu care te confrunți, nu se întâmplă acum, ci peste un an. Pe urmă, întreabă-te,

”Este această situație chiar atât de importantă pe cât o fac eu să fie?”

Câteodata poate fi – dar în majoritatea timpului pur și simplu nu este.

Chiar dacă este un argument cu soțul, copilul, sau șeful, o greșeală, o oportunitate pierdută, un portofel pierdut, o respingere legată de muncă, sau o gleznă scrântită, șansele sunt că, într-un an de acum nu îți va mai păsa.

Va fi încă un detaliu irelevant în viața ta.

Chiar dacă acest joc nu îți va rezolva toate problemele, poate să îți ofere o cantitate enormă de perspectivă necesară. Mă găsesc răzând la lucrurile pe care le luam prea în serios.

Acum, în loc să îmi irosesc timpul și energia simțindu-mă nervos și copleșit, pot să o folosesc petrecând timp cu soția mea și copii sau să mă angajez într-o gândire creativă.

You might also like

No Comments

    Leave a Reply