Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
3 Motive pentru care ar trebui să devii vegan

3 Motive pentru care ar trebui să devii vegan

Alimentația sănătoasă a început să aibă o reputație destul de proastă. Mai nou, dacă adopți un stil alimentar adecvat, ai toate șansele să fii luat în derâdere. Nu trebuie să te descurajezi. Oamenii își bat joc de ceea ce nu înțeleg sau este mult prea mult pentru capacitățile lor de gândire și judecare.

Îți voi enumera câteva motive care ar trebui să te motiveze pentru a face o schimbare în alimentația ta.

1. Energiile negative și pozitive

Tot ce ne înconjoară este format din energie. Această energie se transmite prin orice intermediu, fie ele celule sau chiar carne. Animalele care sunt ținute captive și crescute doar pentru a fi ucise, poartă cu ele energii negative. Chiar și în Biblie scrie că: ”Bine este să nu mănânci carne, să nu bei vin”. De asemenea, produsele cu proveniență animală conțin multe vitamine B12, ele fiind un stimulent al cancerului.

2. Salvezi planeta

Majoritatea lemnelor tăiate se îndreaptă catre fermele de animale deoarece ele nu au încălzire pe gaz sau electricitate, ci pe lemne. Dacă crezi că aceasta nu este un motiv de îngrijorare, animalele emit de zeci sau chiar sute de ori mai multe noxe decât omul.

3. Eşti mai sănătos

Probabil că dacă te hotărăşti să fii vegan, primele săptămâni îți vor fi mai grele deoarece corpul, fiind obişnuit să digere produse de proveniență animală, îți va cere aceste alimente.

Nu te îngrijora, curând vei scăpa de această dependență, urmând ca tu să te simți din ce în ce mai bine, sănătos şi energic.

 

You might also like

No Comments

    Leave a Reply