Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
3 Tehnici ca să devii o persoană Bogată

3 Tehnici ca să devii o persoană Bogată

Toată lumea caută în stânga și în dreapta metode de a face bani. Este foarte bine că îți dai interesul, dar nu ai început bine. Ca să devii o persoană bogată trebuie să îndeplinești câteva criterii, pe urmă te poți bucura de avuția economisită. De sigur, poți să câștigi bani prin furt sau orice altă metodă imorală, însă nu cred că ți-ar plăcea să-ți trăiești viața cu conștiința încărcată.

În primă fază îți voi explica ce trebuie să dobândești înainte să ajungem la al 3-lea pas unde vei afla cum să devii o persoană bogată!

1. Gândește ca și un om bogat

Aici luăm ca și exemplu persoanele bogate care și-au strâns avuțiile prin muncă cinstită și morală. Persoanele respective au câteva calități pe care ar trebui să le deprinzi și tu cât de curând.

  • Au încredere în sine
  • Gândesc pozitiv, sunt optimiști
  • Nu lasă lucrurile mici să preia cârma vieții lor
  • Își plănuiesc și analizează fiecare mișcare
  • Sunt dispuși să riște

De obicei, persoanele bogate se implică în acte de caritate sau sunt mereu de ajutor. Oferă-ți și tu timpul sau banii (sau ambele) pentru acestea. Dacă nu ești dispus să oferi, cum vei fi dispus să primești? Însă de fiecare dată când oferi, înlătură aroganța și oferă cu inima deschisă și bună, nu aștepta să primești înapoi. Fă asta doar pentru că tu îți dorești, nu ca să devii ”eroul lumii”.

2. Setează-ți mintea spre câștig

De fiecare dată când dai greș, nu spune că ”nu îs bun de nimic” , ”afacerea asta nu e făcută pentru mine” etc. , deoarece toate gândurile negative atrag în viața ta aceasta. Dacă vei spune că nu ești bun într-un anumit domeniu, ghici ce, poate chiar nu ești și dacă vei continua să gândești așa în continuare, nu prea cred că o să devii mai bun.

Așa că, de fiecare dată când întâlnești un impediment, nu stagna, analizează situația și găsește o soluție. Cum zicea și tatăl meu ”Nu căuta o mie de scuze, caută o mie de soluții”.

De asemenea, ți s-a întâmplat vreodata să vezi o mașină, o casă sau orice altceva ce îți dorești foarte mult și să spui că ”eu lucrez de atâta timp și încă nu am asta, sigur a furat sau a făcut ceva imoral ca să câștige banii” sau ”nu-mi plac oamenii bogați, sunt așa egoiști”. Și eu aveam aceste gânduri, dar am realizat ceva foarte important.

Aceste gânduri stau în calea drumului tău spre succes. Subconștientul percepe că oamenii bogați sunt de fapt niște oameni răi, iar de fiecare dată când apare o oportunitate nouă de a câștiga bani, simți că ceva te trage înapoi. De acum, de fiecare dată când vezi ceva ce îți dorești foarte mult în posesia unei persoane, în loc să zici lucruri negative despre omul respectiv, direcționează-ți iubirea și gândurile pozitive către el și spune ”îmi place mașina asta, încă un an și o voi avea și eu”. (sau orice altceva îți dorești)

3. Câștigă bani

După cum ai observat, sunt câteva lucruri care te împiedică momentan să devii o persoană bogată, însă acum că știi ce ai de făcut, te invit să intri în lumea celor bogați. Sunt multe metode pentru a câștiga bani, una dintre ele o poți afla AICI. Cine ar fi crezut că poți câștiga bani pe Facebook?

De asemenea, începe de jos. Nu poți să câștiga un milion de dolari peste noapte. Totuși, este o persoană care și-a dorit atât de mult un milion de dolari, încât aproape 2 ani s-a gândit la asta zi și noapte, și-a pregătit un discurs cu ce ar vrea să facă cu banii și l-a prezentat în fața unor oameni bogați. La sfârșit, toate persoanele au ieșit din sală, iar el a fost un pic dezamăgit. Însă înainte să plece acasă, l-a oprit un om spunându-i că i-a plăcut discursul și că vrea să investească un milion de dolari în proiectul lui.

Nu înseamnă că trebuie să faci și tu asta, dar de multe ori o idee poate valora milioane de dolari. Dacă crezi că ai o idee bună, învață ce să faci cu ea. De asemenea, poți citi cartea lui Napoleon Hill – De la idee la bani, cumpărând-o de AICI, astfel înveți cum îți poți pune ideile în aplicare și să devii o persoană bogată. Sunt o multitudine de metode și idei. Aplică ceea ce citești în cartea lui Napoleon Hill și ne vedem în curând pe un yacht, plini de succes și cu viața pe care ne-o dorim. 🙂

Poți să dobândești tot ceea ce îți dorești, însă trebuie să îți controlezi gândurile tale deoarece ele se transformă în realitate.  Și nu uita, aplică tot ce înveți imediat. Visează, țintește, plănuiește, acționează!

You might also like

No Comments

    Leave a Reply