Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
3. Uită de ideea că oamenii înțelegători și relaxați nu pot avea succes

3. Uită de ideea că oamenii înțelegători și relaxați nu pot avea succes

Unul dintre marile motive pentru care fiecare dintre noi suntem grăbiți, fricoși sau competitivi, și continuăm să ne trăim viața ca și cum ar fi o mare urgență, este frica noastră că dacă am fi mult mai pacifiști și iubitori, atunci ne-am opri dintr-o dată să realizăm ceea ce ne propunem. Vom deveni leneși și indiferenți.

Poți să pui teama aceasta deoparte și să realizezi că, de fapt, opusul este adevărat.

Gândurile fricoase sau fanatice au nevoie de o enormă cantitate de energie și, de asemenea, ele absorbă creativitatea și motivația din viețile noastre. Când îți este frică și esti fanatic, practic te imobilizezi de cel mai mare potențial; să nu uităm și de fericire.

Orice succes pe care îl ai este în ciuda fricilor tale, nu din cauza lor.

Am avut norocul să ma înconjor cu persoane foarte relaxate, pașnice și iubitoare. Unii dintre aceste persoane sunt cei mai buni autori, părinți iubitori, consilieri, experți în calculatoare, sau chiar directori. Toți sunt entuziasmați de ceea ce fac și sunt experimentați.

Am învățat această lecție importantă: Când ai ceea ce îți dorești (pace interioară), ești mult mai puțin distras de nevoile, dorințele sau îngrijorările tale. Astfel este mult mai ușor să te concentrezi, să îți atingi scopurile și să fii darnic.

You might also like

No Comments

    Leave a Reply