Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
4 Metode prin care te poți lăsa de fumat

4 Metode prin care te poți lăsa de fumat

De ce nu putem renunța la țigări?

Majoritatea persoanelor încep să fumeze de mici. Poate că ai avut niște prieteni care ți-au dat o țigară să „încerci”, cineva apropiat a murit sau ești foarte stresat. Nu contează motivul pentru care ai început. Noi suntem aici să găsim soluția, nu cauza!

Cum să renunți la fumat?

1.Prieteni noi

Caută niște prieteni noi! Prietenii tăi nu te încurajeaza la fel de mult cât ți-ai dori. Prietenii tăi sunt negativi și poate că ei fumează mai mult decât fumezi tu. Caută prieteni pozitivi și ambițioși care te pot conduce către succes. Anturajul este foarte important. Spune-mi cei mai buni cinci prieteni ai tăi, iar eu îți spun cine ești. Caută un prieten care te poate ajuta să renunți la fumat și spune-i să te ghideze.

2.Fii pozitiv

Poți să renunți la fumat. Poți să faci orice vrei. Poți să fii orice îți dorești. Nu te uita niciodata în trecut. Poate că nu poți renunța de pe o zi pe alta, însă sunt sigur că poți fuma câte o țigară mai puțin zilnic. Începe cu pași mărunți. Scrie un plan și citește-l în fiecare dimineață și înainte de culcare. Nu lăsa prietenii sau famalia să te doboare. Ei vor arunca gânduri și cuvinte murdare asupra ta, însă tu trebuie să fii tare și să îți respecți planul.

3.Relaxează-te

“Nu te concentra pe cât de stresat esti, ci amintește-ți cât de binecuvântat ești”. Trebuie să te calmezi. Multă lume spune că fumatul reduce stresul. Prietenul meu.. Acest fapt este total FALS. Fumatul nu te scapă de stres. În primul rând, nu ar trebui să fii stresat de nimic. De ce să fii stresat? Doar pentru că cineva vrea să te vadă într-o postură proastă și te insultă, nu înseamnă că trebuie să fii stresat. Persoanele false și urâcioase sunt peste tot. Ele îți vor da putere și motivație. Vezi partea pozitivă din fiecare situație.

4.Nu te plânge 

“Nu aștepta lucrurile să ți se întâmple. Fă tot posibilul să le îndeplinești”. Dacă te plângi că nu poți să renunți la fumat, dacă te plângi că prietenii tăi nu te ajută să te lași de fumat, dacă te plângi că nu ai bani, OPREȘTE-TE CHIAR ACUM! Te rănești pe tine însuți. Singurul lucru care poate ajuta este chiar… TU! Tu iei decizii, tu gândești pentru tine, tu faci orice îți dorești. Momentul perfect nu o să apară niciodată. Dacă vrei să primești, prima dată trebuie să dăruiești. Dacă vrei să ți se întâmple lucruri bune, atunci trebuie să începi să le realizezi. Începe  ACUM călatoria ta!

Nu aștepta momentul potrivit sau ziua următoare, dacă îți dorești să renunți la fumat, dacă îți iubești corpul, aproapele și natura, dacă vrei să te purifici și să devii o persoană cu țeluri înalte, aplică sfaturile de mai sus și roagă o persoană apropiată să te ajute!

 

You might also like

No Comments

    Leave a Reply