Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
6. Amintește-ți că atunci când vei muri, ”coșulețul tău” nu va fi gol

6. Amintește-ți că atunci când vei muri, ”coșulețul tău” nu va fi gol

Mulți dintre noi ne trăim viețile ca și cum obiectivul secret este să terminăm orice lucru avem de făcut. Stăm treji până târziu, ne trezim dimineața devreme, nu ne distrăm, și îi punem pe cei care ne iubesc în așteptare.

Din păcate, am văzut persoane care și-au neglijat iubirea față de alte persone atât de mult încât celelalte persoane și-au pierdut interesul în menținerea relației. Obișnuiam să-mi fac asta. De multe ori, ne convingem că obsesia noastră cu lista ”to do” este doar temporară – ca odată ce parcurgem lista și bifăm toate căsuțele, vom fi calmi, relaxați și fericiți.

Dar in realitate, asta se întâmplă rareori. În timp ce task-urile sunt bifate, altele noi pur și simplu le înlocuiesc.

Natura ”coșulețului tău” este menit să aibă lucruri complete în el – nu să fie gol.

Tot timpul vor fi telefoane care trebuie să le dai, proiecte care să le completezi, și muncă să o finalizezi. De fapt, poate fi argumentat că un ”coșuleț plin” poate fi esențială pentru succes. Înseamnă că timpul tău este în cerere.

În ciuda a cine ești tu sau ceea ce faci, totuși, reamintește-ți că nimic nu este mai important decât propriul tău sens de a fi fericit, pacea ta interioară și al iubirii pentru alții.

Dacă ești obsedat să îți finalizezi ficare lucru pe care îl ai de făcut, nu vei avea niciodata o stare de spirit bună.

În realitate, aproape orice poate aștepta. Foarte puține lucruri din munca pe care o prestăm cade cu adevărat în categoria ”urgent”. Dacă ești concentrat pe ceea ce trebuie să faci, totul va fi gata la timp.

Am realizat că dacă îmi reamintesc frecvent că scopul vieții nu este să termini totul până la o dată limită, ci să te bucuri de fiecare pas făcut și să trăiești o viață încarcată cu iubire, este mult mai ușor pentru mine să-mi controlez obsesia cu completarea listei mele cu task-uri.

Nu uita, când vei muri, tot vor fi lucruri care încă nu sunt terminate. Și știi ce? Altcineva va face asta pentru tine! Nu-ți mai pierde timpul prețios al vieții tale regretând inevitabilul.

You might also like

No Comments

    Leave a Reply