Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
7. Nu întrerupe alte persoane înainte să-și termine proprozițiile

7. Nu întrerupe alte persoane înainte să-și termine proprozițiile

Doar acum câțiva ani am realizat cât de des întrerup alte persoane sau le termin eu propozițiile în locul lor. Nu a trecut mult până când am realizat cât de distructiv este acest obicei, nu numai pentru respectul sau iubirea pe care o primesc de la alții dar energia enormă de care ai nevoie ca să încerci să fii în două minți deodată.

Gândește-te la asta un moment. Când grăbești pe cineva, întrerupi sau le termini frazele, trebuie să ții evidența nu numai asupra gândurilor tale, dar și persoanei pe care o întrerupi. Această tendință (care, apropo, este cea mai comună persoanelor ocupate), încurajează ambele părți să-și grăbească gândurile și speech-ul.

Acest obicei face ambele persoane să devină nervoase și iritate.

Este foarte extenuant. Este, de asemenea, cauza multor argumentări deoarece dacă este un lucru pe care oricine îl urăște, este acela de a nu fi ascultat. Și cum ai putea să asculți cu adevărat pe cineva dacă vorbești în locul ei?

Odată ce începi să observi cum îi întrerupi alte persoane, vei vedea că această tendință nu-i nimic mai mult decât un obicei inocent care a devenit invizibil pentru tine. Acestea sunt vești bune deoarece înseamnă că tot ce trebuie să faci este să realizezi când uiți.

Amintește-ți (înainte să înceapă o conversație, dacă este posibil) să fii răbdător și să aștepți.

Propune-ți să lași alte persoane să-și termine frazele înainte să începi să vorbești. Vei observa cât de mult se va îmbunătăți interacțiunea ta cu oamenii prin rezultatul acestui simplu act.

Persoanele cu care vei comunica vor fi mult mai relaxate cu tine când se simt auziți și ascultați. De asemenea, vei realiza cât de relaxat te vei simți tu când te vei opri din a-i întrerupe pe alții.

Inima și pulsul tău va scădea și vei începe să savurezi conversațiile în loc să ”treci prin ele”. Este un mod foarte ușor pentru a deveni o persoană mai relaxată și iubitoare.

You might also like

No Comments

    Leave a Reply