Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
Am fost aproape mort, dar am bătut cancerul

Am fost aproape mort, dar am bătut cancerul

Chris este un supraviețuitor al cancerului de colon in stadiul 4.

Declarația sa dintr-unul din vloggurile sale: “Am avut o operație la doua săptămâni după punerea diagnosticului, urmând să-mi extragă 1/3 din colon și să scoată o tumoră mare cât o minge de golf.

A doua zi după operație, în spital, am întrebat doctorul -Este vre-o mâncare pe care ar trebui

să o evit?-, iar răspunsul lui a fost -Nu, doar nu bea nimic mai tare decât berea-.

Prima masă pe care se presupunea că trebuie să o servesc în spital, la o zi după operație era un sandviș cu multă carne de vită, ceapă și ketchup, așa că am refuzat și am mâncat legume de acasă. Mi-au spus că trebuie să fac 9 luni chimioterapie. Am căutat informații despre asta și am realizat ce prostie era să fac. Asta avea să îmi distrugă sistemul imunitar. Am refuzat și asta! Totuși…presat de familie m-am dus să văd un medic care mi-a spus că sunt 60% șanse să trăiesc încă 5 ani dacă voi face chimioterapie.

L-am întrebat dacă nu sunt și alte alternative, iar răspunsul său a fost categoric negativ. Când am menționat stilul de viată cu alimente raw (crude) vegane (fără proveniență animală) a spus “Nu! Nu poți
face asta. Am nevoie de slujba asta.” 

Răzând, am ieșit din cabinet, am început o viață raw vegană și meditație. Finalul? Ei bine, au trecut 14 ani de atunci, iar eu sunt perfect sănătos.”

Magie

? Nu, doar conștientizare. Nu există formula care te vindecă nu-știu-cum, ci doar o regulă simplă: Nu sfida natura. Nu înfuleca toată mâncarea procesată pe care o poți găsi, nu bea tot felul de sucuri cu coloranți sau alcool în locul apei potabile (care mai e și gratis aproape), nu mânca fast food până nu mai poți intra pe  ușă, renunță la atâtea lactate și ouă.  Câteva sfaturi?

1.Omul nu este omnivor, deci nu ai nevoie de produse animale! Nu numai că nu sunt necesare, dar e ca și o otravă pentru organism. Avem canini? Vai de mine. Și ce dacă? Și urangutanii au și totuși sunt ierbivori. Carnea e principala cauză a majorității boliilor, a cancerului, lactatele si ouăle la fel. Corpul nostru se descurcă excelent fără atâtea toxine.

2. Fii relaxat și pozitiv, nu se sfârșește lumea mâine.

3. Degeaba ești vegan sau budist sau orice vrei tu, dacă ești sedantar! Fă mișcare și vei fi (și te vei simți) minunat de sănătos.

4. Bucură-te de viață. E scurtă, trăiește-o frumos.

You might also like

No Comments

    Leave a Reply