Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
Atitudinea este totul - Jeff Keller

Atitudinea este totul – Jeff Keller

De ce oare unii oameni reuşesc în tot ceea ce-şi propun, iar alţii nu? Care este diferenţa dintre ei şi ce ar putea face cineva pentru a se numără printre învingători?

Totul ţine de atitudine, de capacitatea de a te imagina în postura de învingător, iar Jeff Keller dă exemple concrete de oameni care au reuşit în viaţă doar pentru că au păstrat în minte imaginea lor atingând obiectivele propuse.

De pildă, Celine Dion, atunci când a fost întrebată dacă şi-a imaginat vreodată la începutul carierei că va vinde milioane de discuri şi că va cânta în faţă a zeci de mii de persoane în fiecare săptămâna, a răspuns că nu a fost luată prin surprindere de aceste lucruri, întrucât şi le imaginase pe toate de la vârstă de 5 ani. Prin urmare, oricine poate deveni un învingător, dacă se vede în această postura şi dacă are atitudinea potrivită.

Comandă acum cartea “Atitudinea este totul” – Jeff Keller, şi schimbă-ţi perspectiva asupra vieţii.

You might also like

No Comments

    Leave a Reply