Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
Atitudinea învingătorului - Fii pozitiv!

Atitudinea învingătorului – Fii pozitiv!

Ai încercat sentimente de nesiguranță, neîmplinire, frustrare chiar, deşi ai reuşit să duci la bun sfârşit sarcini importante sau grele?

Ai tot ce ți-ai plănuit că vei avea, dar parcă nu e suficient? Poate că atunci când priveşti în oglindă nu vezi un om de succes, capabil, responsabil, de încredere. Ai idee de ce e aşa?

Este foarte probabil să nu priveşti cu sufletul. Încearcă să realizezi că în micul tău trup trecător e ascuns un spirit jucăuş, care îşi doreşte cel mai mult să simtă că are un loc în lume şi rezonează cu ceilalți, că are mereu de câştigat şi de mers mai departe. Şi chiar poate face asta. Tu poți! Priveşte printre rânduri, simte ce îți spun. Învingătorul e doar un spirit zburdalnic, fericit.

Joacă-te! Râde sincer şi lasă gândul bun să te însoțească orice ai face. Lasă deoparte lucrurile general acceptate, termenii care definesc reuşita.

Începe să te bucuri pentru momentele în care simți. Pentru că a simți este atât de plăcut şi de minunat. Viața e un dar pentru că poți să simți şi să înveți din asta. Să fii învingător înseamnă să fii fericit. Poți avea succes în fiecare zi.

Totul e la latitudinea ta. Când păşeşti, fii sigur de măreția spiritului tău, convins că vei reuşi să simți cele mai bune lucruri. Nu încerca să-ți maschezi unicitatea şi puterea de a transmite lumina mai departe. Fii învingător prin ceea ce simți şi eşti, nu prin ceea ce deții sau reuşeşti!

autor: Raluca Szarka

You might also like

No Comments

    Leave a Reply