Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
Cafea Verde cu Ghimbir

Cafea Verde cu Ghimbir

Pot să spun ca am fost un consumator destul de fidel al cafelei negre, însă efectele negative nu erau în tocmai plăcute.

După ce bei o ceașcă de cafea normală, după maxim o oră vei avea un ”boom” de energie, vei simți că totul îți este la picioarele tale, iar pe urmă totul cade. Ca să continue acest efect trebuie să mai bei o altă ceașcă de cafea.

http://bit.ly/Cafeaverde

De asemenea, deși suntem la dietă, nu putem bea cafeaua neagră fără zahăr. Aici depinde de preferințe, dar în general cu toții punem cel puțin o linguriță de zahăr. Cred că mulți experimentăm asta atunci când bem cafea neagră.

De ce am optat să consum cafea verde cu ghimbir?

Pe lângă faptul că accelerează metabolismul, detoxifică organismul și inhibă senzația de foame, un aspect foarte important deoarece vreau să renunț la câteva kilograme în plus, are un gust foarte plăcut.

Zilnic îmi pun în termosul meu roz cafea verde cu ghimbir și mă simt excelent. Am trecut peste efectele negative pe care le aveam când consumam cafeaua neagră. Datorită cromului pe care îl conține ghimbirul, mineralelor și vitaminelor, pofta de dulce scade considerabil.

Dacă îți dorești și tu să-ți cumperi cafea verde cu ghimbir ca să ai parte de toate efectele poztive, dă un click AICI.

You might also like

No Comments

    Leave a Reply