Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
Câștigă bani pe Facebook!

Câștigă bani pe Facebook!

1. Log in/Înregistrare cont nou

Dacă nu ți-ai făcut un cont încă, o poți face AICI. După înregistrarea unui cont nou, va apărea o nouă fereastră care poate fi completată după exemplul următor:

2. Alegerea programelor de afiliere

După logare (sau crearea noului cont)  va fi afișat “tabloul de bord” (Dashboard). Următorul pas constă în alegerea programelor de afiliere pe care dorești să le promovezi pe contul tău de Facebook. De exemplu, un bărbat pasionat de sport care are mulți prieteni pe Facebook cu același hobby, ar putea să promoveze magazine cu articole sportive.

O domnișoară pasionată de make-up ar putea promova produse cosmetice, iar o doamnă pasionată de modă ar putea promova articole vestimentare. Acestea sunt doar câteva exemple, dar când îți alegi magazinele pe care le vei promova.

După ce ai realizat ce îți dorești să promovezi, trebuie să accesezi lista cu magazinele online partenere pentru a primi acordul lor pentru a le promova. În acest sens, trebuie să accesezi secțiunea Affiliate programs din partea stângă a ecranului. Aici vei găsi toate magazinele partenere, pe care le poți sorta după categoria produselor/serviciilor pe care le comercializează.

După ce te-ai hotărât ce program(e) de afiliere dorești să promovezi, trebuie să apeși butonul „Apply now” din partea dreaptă.

Acum trebuie să aștepți până când vei primi acordul pentru a-i putea promova.

3. Verificarea programelor de afiliere la care am fost acceptați.

Tot din secțiunea Affiliate programs, trebuie să accesezi fereastra „Approved” din partea de sus, ca în exemplul de mai jos:

4. Bookmarklet – instrumentul pentru generarea link-urilor de afiliere

Cu ajutorul acestui instrument vei putea crea link-uri unice asociate contului tău și programului de afiliere pe care dorești să îl promovezi. Astfel spus, platforma 2Performant va ști că datorită ție a ajuns cineva pe un anumit magazin online, iar dacă va cumpăra ceva, comisionul va fi asociat contului tău.

Pentru a activa acest instrument trebuie să accesezi Tools -> Bookmarklet, iar apoi să tragi de acel buton roșu (ținând apăsat pe click) până sub chenarul alb unde scrie https://network.2performant.com/affiliate/tools/bookmarklet. Mai jos poți vedea exact ce trebuie făcut:

 

Cum postez un link de afiliere pe Facebook?

5. Generarea și copierea link-ului de afiliere

Pentru a fi mai ușor, voi lua drept exemplu programul de afiliere Elefant.ro. După ce ai primit aprobarea din partea programului de afiliere, poți trece la treabă. Accesezi, în acest caz, site-ul Elefant.ro și navighezi pe site până găsești un produs sau o categorie de produse (sau chiar prima pagină www.Elefant.ro) care te interesează pentru promovare.

În exemplul de mai jos vei vedea că eu am ales o carte. Când am ajuns pe pagina pe care am dorit s-o trimit și prietenilor mei de pe Facebook, am apăsat pe noul buton Bookmarklet, iar apoi am apăsat Copy. Astfel, browserul copiază link-ul generat în clipboard (adică îl ține minte) pentru a-l însera apoi pe Facebook. Poți vedea mai jos exact cum am făcut.

Intri apoi pe Facebook. Tot ce trebuie să faci acum este să inserezi noul link pentru a pregăti postarea. Pentru a insera un link ai 2 metode:

  • Apeși click dreapta și alegi opțiunea Paste
  • Apeși în același timp butoanele: Ctrl și V

În exemplul de mai jos am utilizat prima variantă:

6. Și ultimele retușuri ..

Practic, ajuns la acest pas, aș putea apăsa Post și… gata. Însă, mie îmi place să finisez puțin postarea. Îți recomand să faci același lucru. De exemplu, dacă șterg acel link lung, imaginea (cu cartea, care a apărut după inserare) va rămâne acolo. Deci, vom putea scrie un mesaj care să atragă atenția, de genul: „Am citit această carte săptămâna trecută și mi s-a părut grozavă. O recomand!”.

Când un prieten de pe Facebook va da click pe imagine, pentru a vedea despre ce carte este vorba, se va plasa un cookie 2Performant. Dacă prietenul respectiv va cumpăra acea carte (sau orice altceva de pe Elefant.ro) eu voi primi un comision din valoarea cumpărăturilor sale.

You might also like

No Comments

    Leave a Reply