Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
Cum să faci bani ONLINE ca să îți cumperi tot ce ai nevoie!

Cum să faci bani ONLINE ca să îți cumperi tot ce ai nevoie!

Salut! Vreau sa iti spun ca sunt persoane care au reusit chiar din prima saptamana sa castige sume enorme. In prima saptamana ajungand sa castige cate 50-100 Lei pe zi fara sa mai faca nimic. Toata munca a fost depusa la inceput, si au perseverat si nu s-au lasat. Asta iti cer si tie ! In acest articol iti voi prezenta metoda de a face bani online cu un sistem de afiliere romanesc.

1. Inregistreaza-te

Te inregistrezi GRATUIT aici:

BaniOnlineRO 

Dupa ce ai intrat pe link, apasa pe Get Started -> Affiliates (sus in coltul din dreapta). Atentie! eMailul trebuie sa fie valid pentru ca ti se va trimite un Link de activare. Dupa ce te-ai inregistrat si ti-ai activat contul urmeaza sa aplici la campanii.

2. Aplica unde te potrivesti

Dai click pe Afilliate Programs (meniul din stanga) si apoi in dreapta in meniu ai butonul Apply. Apasand acel buton vei aplica la campania respectiva, urmand sa castigi bani. Unii dintre advertiseri te vor accepta automat iar la altii va fi nevoie de un timp de asteptare pana sa fi aprobat.

3. Plaseaza reclamele sau produsele pe site-ul sau facebook-ul tau

Dupa ce te-ai inregistrat si ai aplicat, in meniul din stanga apesi pe Tools unde ai mai multe optiuni:

Quick Link – Selecteaza programul de afiliere si creeaza un link. Link-ul respectiv poti sa il distribui pe facebook sau pe blog-ul/site-ul tau.

Banners – In partea din dreapta, dupa ce ai apasat pe Banners, ai optiunea Advanced si pe urma copy. Link-ul respectiv pe care l-ai copiat il poti dispune pe blog-ul sau site-ul tau, aparand ca si banner.

Product feeds –  Din nou, copiaza pozele impreuna cu link-ul aferent si castiga bani.

4. Promoveaza

Promoveaza produsele tale cat mai mult. Foloseste-te de Facebook sau alte retele de socializare ca sa te asiguri ca aud cat mai multe persoane de tine si ceea ce vrei sa oferi!

You might also like

No Comments

    Leave a Reply