Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
Ce fac multi oameni de succes in weekend?

Ce fac multi oameni de succes in weekend?

Ideea ca weekend-ul exista pentru a nu face nimic nu exista in mintea celor mai multi oameni de succes.

Bineinteles ca ai voie sa te relaxezi, sa profiti de niste timp alaturi de cei dragi, dar a sta la televizor si a nu face nimic cat  e ziua de lunga nu este o optiune viabila. In acest articol iti vom da cateva sfaturi despre cum poti imbina utilul cu placutul, pentru niste saptamani mai productive si niste weekend-uri mai placute.

Iata ce ar trebui sa faci.

Planifica-ti weekend-urile din timp.

Iti planifici cariera, vacantele si fiecare sarcina pe care trebuie sa o indeplinesti. Totusi, nu iti planifici weekend-urile. Nu este vorba de a-ti crea o agenda a fiecarei zile de sambata si duminica, dar este important sa iti programezi cateva evenimente – fie ca te hotarasti sa mergi la un concert, fie ca vrei sa iesi la o bere cu prietenii.

 

Petrece timp cu cei dragi.

Foarte multi oameni de succes au probleme in viata personala pentru ca nu au cand sa acorde timp familiei si prietenilor. Ei bine, multi dintre ei si-au dat seama ca daca petrec in weekend timp alaturi de acestia, saptamanile lor sunt mult mai bune. Isi iau o piatra de pe suflet si isi pot canaliza atentia si energia in alte directii.

 

Deconecteaza-te.

Chiar daca stii ca mai ai cateva mail-uri de dat in interes de serviciu sau ca trebuie sa gasesti o solutie pentru o problema, nu ramane in starea de stres. Da, stim ca nu poti sterge cu buretele din minte aceste activitati profesionale, dar ar fi foarte bine daca ai putea sa te dedici cat mai mult activitatilor placute pe care ti-ai propus sa le faci.

Credits: http://portalmanagement.ro/

You might also like

No Comments

    Leave a Reply