Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
Ce trebuie să știi înainte să devii antreprenor

Ce trebuie să știi înainte să devii antreprenor

Foarte multi oameni vor sa inceapa o noua afacere, au ideea, au facut cercetari, dara habar nu au despre implicatiile vietii de antreprenor. In ajutorul acestora, dar si al celor care nu stiu sigur daca sunt sau nu pregatiti pentru aceasta, vom enumera 15 caracteristici ale unui antreprenor eficient si pregatit.

 1. Munceste mult. Antreprenoriatul solicita mult timp si efort, dar, totodata, si multa dedicare.
 2. Isi doreste puternic succesul financiar. Pentru a putea fi eficient in acest domeniu, trebuie sa iti setezi obiective marete, dar realiste, apoi dai totul pentru a le atinge.
 3. Este sprijinit de apropiati. Atat familia cat si prietenii trebuie sa creada in afacerea ta. Altfel, tensiunile vor creste si, odata cu ele, si motivarea ta.
 4. Este energic. Pentru a putea raspunde tuturor cerintelor afacerii si a trece peste toate obstacolele, un antreprenor trebuie sa dispuna de energie si de putere de munca.
 5. Are simtul responsabilitatii. Pentru a putea reusi in acest domeniu, trebuie sa iti asumi responsabilitati si sa le duci la bun sfarsit.
 6. Isi asuma riscuri. In orice afacere, la un moment dat sau altul, risti. Oamenii fricosi sau lasi nu au ce cauta aici.
 7. Sacrifica avantajul angajatului. Ca antreprenor nu dispui de un salariu fix, de plata orelor de munca suplimentare sau de program fix.
 8. Se adapteaza la schimbare. Orice afacere trece prin multe schimbari determinate atat de nivelul la care se afla, cat si de inovatiile din tehnologie, business etc. Asadar, ca antreprenor, trebuie sa fii pregatit sa treci cu succes prin multe schimbari.
 9. Are relatii. O noua afacere isi gaseste primii clienti cu ajutorul relatiilor pe care tu, ca antreprenor, ti le-ai format pe parcursul timpului.
 10. Are experienta in afaceri.

Credits: http://portalmanagement.ro/

You might also like

No Comments

  Leave a Reply