Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
Cum funcționează puterea afirmațiilor pozitive?

Cum funcționează puterea afirmațiilor pozitive?

În acest univers guvernează o lege numită Legea Atracției. Ea are puterea de a transforma orice gând în realitate. Chiar dacă este un gând negativ sau pozitiv, el poate să se materializeze. Omul, în ziua de azi, este programat și încurajat prin mass-media, internet, televizor, sau alte căi de comunicare, să gândească negativ.

După cum poți observa, la fel cum spune și legea entropiei, este mai usor să strici decât să construiești. De asemenea, ai nevoie de un efort mult mai mare să gândești pozitiv (constructiv) decât negativ (distructiv).

Îți voi spune o întâmplare adevărată, arătându-ți cum acționează subconștientul asupra ta.

Într-o zi, un băiat ajunse acasă la o oră foarte târzie. Parinții lui, revoltați de rebelitatea băiatului, au strigat la el, întrebându-l:

– Pentru ce muncim noi zi și noapte? Pentru ce ne stresăm și transpirăm zi de zi. Nu pentru tine?

Ca și răspuns, băiatul, fără să conștientizeze, și-a creat un baraj în subconștient, răspunzându-le:

–  Știți ce? Mai bine să fiu sărac, fericit, fără bani, dar să îmi am părinții aproape de mine când am nevoie, nu doar noaptea ca să mă certe.

În momentul respectiv, subconștientul a înțeles faptul că nu poți să ai bani și să fii fericit în același timp. De fapt, poți să fii cel mai fericit și, totodată, cel mai bogat om de pe acest pământ. Dar subconștientul lui nu a înțeles acest lucru. Trecând anii, pe la douăzeci și ceva de ani, s-a angajat, câștigând mii de lei pe lună. Însă, avea o problemă. Banii nu îi ajungeau niciodată. Fiecare ban pe care îi primea, imediat îi și cheltuia.

Când mi-a povestit despre trecutul lui, imediat am înțeles de ce nu reușea să economisească bani.

Subconștientul i-a stat în calea dorințelor lui.

Impactul emoțional pe care l-a avut cu părinții lui l-a făcut să își schimbe perspectiva asupra banilor.

Acum, gândește-te la toate impacturile emoționale negative de care are parte subconștientul nostru prin diferite căi de comunicare. Să zicem că te uiți la televizor, la știri. Sigur ai auzit că majoritatea oamenilor bogați au fost cercetați pentru spălare de bani, infracțiuni sau alte nelegiuiri.

Sau e posibil că ai fost crescut într-o familie care spune că ”banii sunt ochiul dracului” sau ”mai bine sărac și cinstit decât bogat și în închisoare”.

Subconștientul tău a fost bombardat cu aceste blocaje care nu te lasă să avansezi şi te împiedică în momentul în care vrei să obţii ceea ce îţi doreşti.

Hai să vedem care este soluția. 🙂

Cum reprogramăm subconștientul?

Cea mai simplă și rapidă metodă pentru reprogramarea subconștientului sunt afirmațiile pozitive.

O serie de afirmații pozitive poti să găsești dacă dai click pe link-ul acesta: EvoSociety Shop

Înainte de toate, acordă-ți 5 minute pentru a medita. Așează-te într-o poziție confortabilă și concentrează-te pe respirație. Inspiră pentru 4 secunde, ține aerul în piept 4 secunde și expiră timp de 7 secunde. Dacă vrei, poți să folosești și alte tehnici de meditație.

Pe urmă, după ce ți-ai golit mintea de toate impuritățile, rostește cu voce tare și plin de patos afirmațiile. Concentrează-te asupra cuvintelor și imaginează-ți că tot ceea ce citești este deja în posesia ta. Trebuie să crezi ceea ce spui și să te implici emoțional în acest proces.

Ca să îți reprogramezi subconștientul, repetă acest proces zilnic pentru cel puțin 30 de zile ca să fii sigur că ți-ai însușit cu succes toate aceste tipare pozitive! 🙂

You might also like

No Comments

    Leave a Reply