Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
Cum să duci o viață fericită și de succes

Cum să duci o viață fericită și de succes

„Mintea omenească poate realiza orice obiectiv pe care îl poate concepe şi în care crede.” – Napoleon Hill

Obiectivul suprem al omului este acela de a fi fericit. Fericirea și succesul nu constau în avuția materială, ci în cea spirituală.

1. Să nu ai așteptări

În momentul în care ai așteptări de la altă persoană în afara de tine, păcătuiești. De ce ai vrea sau de ce te-ai aștepta ca persoana de lângă tine, poate chiar din familie, să realizeze sau să îți satisfacă așteptările? Dacă ai ajutat o persoana de atât de multe ori încât ai pierdut numărătoarea, îi ceri ajutorul și îți întoarce spatele, cum ar trebui să te simți? Îți spun eu cum. Ar trebui să fii cea mai fericită persoană! Orice faci, să faci din inimă și cu dragoste. În dragoste nu este loc de răzbunare, remușcări sau chiar AȘTEPTĂRI!

2. Nu alerga după bani

Sigur, banii sunt frumoși. Materialele fizice pe care le putem cumpăra cu banii ne fac cei mai fericiți… temporar 🙂 Să nu crezi că banii nu au utilitatea lor, ei sunt foarte folositori în anumite circumstanțe, însă NU ar trebui ca obiectivul tău să fie ca în cărțile școlare sau ca în mințile anumitor oameni, adică:

„Vreau mărirea profitului cu 50% până la sfârșitul anului”

„Să închei azi afacerea, voi câștiga foarte mulți bani”

„Abia aștept să primesc banii să-mi plătesc datoriile”

Eu am o vorbă: planul spiritual este mai presus decât cel material. Caută să te dezvolți prima dată din punct de vedere intelectual, spiritual. Din momentul în care îți îndrepți energia către dezvoltarea ta personală, tot ceea ce îți dorești va deveni realitate. De îndată ce înțelegi cum funcționează universul și faptul că toate gândurile și acțiunile tale determină viața pe care o trăiești, îți vei schimba cu siguranța obiectivele și percepția asupra lumii.

Citește aici și aici, dacă îți dorești să devii o persoană mai bună și de succes.

3. Citește zilnic

Chiar dacă este un gând bun, chiar dacă este un articol pozitiv sau o carte. Citește! Înmagazinează cât mai multe cunoștințe. Cu câțiva ani în urmă îmi era scârbă să citesc cărți. Îmi pare rău că nu am descoperit minunăția care se află în spatele cititului când eram copil. Deci, cu orice ocazie, chiar acum dacă dorești, deschide o carte sau un articol de calitate și citește. Promovează valorile înalte și împarte cu prietenii tăi gândurile bune desprinse din citit.

„Lectura este o formă a fericirii. Ultima la care vom renunţa.” – Fernando Savater

4. Înconjoară-te de oameni fericiți si de succes

Anturajul joacă un rol important în viața ta. Persoanele cu care te asociezi pot fi un factor foarte decisiv având în vedere felul în care va decurge viața ta. Construiește un grup de oameni pozitivi cu care să te simți bine când stai în preajma lor. Nu crede că prieteniile temporare te vor ajuta să îți clădești un viitor mai bun. Caută oameni de calitate, cu principii morale, cu valori înalte, persoane pozitive care te pot împinge de la spate ca să ajungi cât mai sus, persoane care la rândul tău le vei ajuta din dragoste, fără așteptări, astfel vei avea o viață fericită și de succes.

 

You might also like

No Comments

    Leave a Reply