Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
Cum să găsești cea mai bună idee pentru o afacere

Cum să găsești cea mai bună idee pentru o afacere

În ziua de azi sunt multe persoane care dispun de un capital generos, însă nu știu ce să facă cu el sau nu cred că s-ar descurca dacă ar face o investiție mare. De multe ori am fost întrebat de persoane ce să facă cu banii.

Îți voi prezenta în continuare câteva metode pentru a afla cum să găsești cea mai bună idee pentru o afacere.

1. Vinde ceea ce ai cumpăra

Niciodată să nu vinzi sau să îți pornești o afacere cu ceva ce nu ai cumpăra. Deși poate fi foarte profitabil, nu știu dacă ți-ar plăcea să ai conștiința încarcată știind că produsul tău este nociv sau nu oferă valoare oamenilor.

Pune-te în poziția ”oare eu aș cumpăra?”. Gândește-te dacă ai fi dispus să plătești suma respectivă pentru produs și în plus află

2. Părerea prietenilor tăi

Întreabă-ți prietenii dacă ar avea o anumită sumă de bani, ce și-ar cumpăra imediat. Pe urmă, după ce le notezi răspunsurile ca să faci mai târziu o analiză mai vastă, întreabă-i despre produsul tău. Ar fi ei dispuși să plătească acea sumă pentru ceea ce tu vrei să vinzi?

Nu este o regulă ca părerea prietenilor să fie cea mai bună idee de afacere, de fapt, poate că răspunsurile lor vor diferi atât de mult încât nici nu mai știi ce să faci. Așa că, vom întreba

3. Părerea societății

Creează un sondaj de opinie prin care poți afla ce-și doresc persoanele care trăiesc în România, ca de exemplu. De ce este foarte importantă părerea lor? Deoarece vrei să știi ce urmăresc persoanele cel mai mult. Vrei să vezi spre ce nișă se îndreaptă.

Întreabă-i dacă le-ar fi mai comod să cumpere online, din magazine, mall sau din altă parte. După ce afli părerea oamenilor și ceea ce își doresc, ca să poți lua decizia cea mai bună

4. Ia o pauză și meditează

Gândește-te pentru câteva zile. Fă-ți un plan imaginar si vizualizează-ți afacerea sau produsul. Pune-ți întrebări în permanență. Vei fi nevoit să raspunzi la câteva întrebari generice:

  • De ce mi-ar cumpăra cineva produsul sau serviciul?
  • Aduc oamenilor plus valoare?
  • Aș cumpăra ceea ce îmi doresc să vând?
  • Câți oameni își doresc ceea ce eu vreau să ofer?

Pune-ți aceste întrebări, plus multe altele. Poate că vei începe cu ideea respectivă și vei observa că lucrurile nu merg la fel de bine precum ți-ai plănuit. Dacă se întâmplă asta, atunci este momentul să

5. Fii optimist și nu renunța

Sunt puține șanse ca o idee să dea roade din primele zile, săptămâni sau luni. Întocmește un plan și parcurge-l zilnic cu foarte mare atenție. Fii perseverent în ceea ce ți-ai propus și, chiar dacă la început pare foarte greu și că nu vei reuși niciodată, găsește noi soluții și idei ca să îmbunătățești ceea ce ai deja.

În cazul în care ideea ta nu merge cum ți-ai plănuit și simți că nu mai este ceea ce vrei cu adevărat, nu te demoraliza. Am realizat că, din toate eșecurile mele au ieșit cele mai bune lucruri.  Am ajuns ca de la pierderi mari să ajung la câștiguri și mai mari. La fel este și în viața ta. Poate că ideea ta de milioane te va ”fulgera” atunci când speli podeaua într-un restaurant. De ce am dat exemplul acesta? Pentru că asta chiar s-a întâmplat în cazul unei persoane.

Chiar dacă pare ca ai rămas fără soluții, ideile îți vin tot timpul la momentul potrivit și de la persoana potrivită. Deschideți mintea și inima către toate persoanele care, de fapt, îți oferă cele mai bune și prețioase informații, însă tu trebuie să știi cum să le gestionezi și aplici.

You might also like

No Comments

    Leave a Reply