Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
Cum să scapi de negativitatea din viața ta

Cum să scapi de negativitatea din viața ta

Zilnic avem peste 50.000 de gânduri negative. Zilnic avem de luat o decizie. Le dăm importanță gândurilor negative sau le lăsăm să plece? De asemenea, putem să reducem numărul de gânduri negative și astfel să predonime cele pozitive?

Totul depinde de ceea ce îți dorești. Dacă vrei să trăiești o viață în întuneric, atunci te îndemn să închizi pagina și să continui ce ai de făcut. Dacă totuși îți dorești o schimbare în viața ta, vrei să trăiești în lumină și să scapi de toate dramele și gândurile care te distrug, astfel devenind o persoană cu o energie pozitivă care atrage doar lucruri bune și succes, citește în continuare acest articol.

1. Meditează cel puțin 5 minute dimineața

Rezervă-ți cel puțin 5 minute dimineața ca să meditezi. Așează-te într-o poziție comodă, concentrează-te pe respirație, simte cum de fiecare dată când inspiri toate celulele îți sunt oxigenate și ”revin” la viață.

Imaginează-ți că pui toate gândurile negative într-o cutie, te așezi pe ea și te urci pe o scară, ajungând într-un văzduh unde totul este colorat și pozitiv. Gândește-te cum plutești deasupra norilor și cum nimic nu te poate doborî.

De asemenea, poți folosi orice tehnică de meditație. La început îți va fi greu să rămâi concentrat mai mult de câteva minute, dar nu te demoraliza. Exersează în fiecare dimineață și umpleți dimineața cu gânduri pozitive. Poți să cauți muzică sau ghid-uri pentru meditație.

2. Mănâncă sănătos

Acum te vei întreba ce legătura are alimentația cu gândurile tale. Păi, chiar are. Sunt sigur că ai auzit până acum de proverbul ”ești ceea ce mănânci”, și este foarte adevărat. Corpul nostru are nevoie de alimente proaspete și, pe cât posibil, cât mai naturale.

În momentul în care consumăm fast food sau alimente nesănătoase, corpul nostru nu poate funcționa la parametrii optimi, astfel nici gândirea sau înfățișarea nu va fi la fel cum îți dorești.

Îți propun un exercițiu, încearcă să mănânci sănatos o săptămână și pe urmă întreabă-te dacă te simți mai bine sau mai rău. Este mult mai ușor să ai o dispoziție bună și gânduri pozitive dacă te simți confortabil în corpul tău.

3. Controlează-ți mintea

La fel cum am spus și la început, zilnic avem peste 50.000 de gânduri negative care vin și pleacă. Putem să scădem numărul de gânduri negative dacă ne schimbăm perspectivele și valorile, astfel devenind optimiști, mereu cu speranță și credință.

De fiecare dată când ai un gând negativ, oprește-te, conștientizează ce se întâmplă, respiră și spune-ți că nimic bun nu poate ieși din acest gând negativ. Pune în balanță și vezi dacă se merită să fii supărat și să îți reverși energiile negative pe celelalte persoane din jurul tău.

Să știi că fiecare problema are o soluție și nu trebuie să te adâncești în gândurile negative. Să ai credință în tot ceea ce faci. De asemenea, am început să traduc o carte care este bazată pe tema aceasta. Dacă vrei să citești mai multe, click AICI.

You might also like

No Comments

    Leave a Reply