Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
De 18 ori SUCCES GARANTAT - eBook

De 18 ori SUCCES GARANTAT – eBook

Karina Veber:

„Cartea asta este super revigorantă, te motivează cu adevărat. Te face să simți că nimic nu e imposibil, deoarece e plină de realități. Este uşor de parcurs şi îți oferă speranța la o viață mai bună. Succesul e garantat în paginile acestei cărți!”

De 18 ori SUCCES GARANTAT este eBook-ul potrivit pentru tine dacă îți dorești să ai parte de o viața fericită și de succes.

 Ne-am pus mințile la contribuție ca să îți oferim 18 Titluri pe care le vei putea citi ca să deprinzi cele mai bune idei spre dezvoltarea ta personală.

Click pe imagine ca să achiziționezi ebook-ul la prețul de doar 0.99€:

Mirela Granger: Cele mai importante aspecte oamenii nu le realizează și se îmbolnăvesc singuri. Dacă nu lupți pentru visele tale- poți să te sinucizi fiindcă oricum sufletul tău va pieri. Cu toate acestea oamenii care au speranță nu pot fi învinși, cei inteligenți nu pot fi controlați și cei curioși nu pot fi forțați. Sclavismul mintal nu mai e o opțiune pentru tine. Ia atitudine, găsește-ți visul și gonește după el ca și cum viața ta ar depinde de asta- deoarece chiar depinde. Dacă nimeni nu crede în tine, singura opțiune este să crezi tu: cu ce ai, de unde ești- poți să faci orice îți propui! Ești privilegiat, ai totul pentru a-ți îndeplini visele!

Raluca Szarka: Gândurile şi spiritul influențează realitatea pe care o trăim. Fiecare experimentează realitatea într-un mod diferit, iar asta se reflectă în atitudini, vorbe, fapte. Unicitatea e ceea ce vreau să surprind, curajul de a simți şi de a ne asuma ceea ce simțim. Asumarea înseamnă eliberare, căci asumarea e adevăr, iar adevărul e libertate.

Daniel Birtaș: Îmi doresc ca acest eBook să fie un nou început, să contribuim fiecare pentru a atinge valori înalte și a împărtăși gânduri bune. Lumea depinde de tine. Avem nevoie de orice forță pozitivă pentru a crea o realitate prielnică dezvoltării morale și fericirii.

You might also like

No Comments

    Leave a Reply