Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
Înlătură egoismul și promovează bunătatea

Înlătură egoismul și promovează bunătatea

Stai un moment și gândește-te la oamenii care te-au inspirat cel mai mult. Gândește-te la cei care au reușit să ia ceva de la tine, lăsându-te falit din punct de vedere spiritual, mental, emoțional și financiar. Gândește-te la oamenii care te-au adus într-un loc mai bun, chiar dacă au făcut acest lucru prin câteva lecții dure care te-au făcut să mergi într-o direcție mai bună.

Îmi aduc aminte de o scenă din musical-ul Les Miserables, în care un act de caritate al unui preot (un dar constând în tacâmuri de argint) pentru condamnatul Jean Valjean a stârnit atâta emoție în acesta, încât și-a schimbat în întregime viața. Din acel moment, s-a transformat dintr-un om urâcios și dedicat numai lui însuși într-o persoană bună. Nu toate actele de caritate trebuie să fie atât de dramatice. Dacă ești atent, poți vedea multe acte de bunătate petrecându-se în jurul tău. De fapt, concentrându-te asupra „genei care nu este egoistă”, vei fi uimit cât de multă bunătate există în lume dacă îți deschizi sufletul pentru a o observa și a o atrage.

Deși cel mai bine pentru tine este să evoluezi în mod firesc realizând că trebuie să-ți depășești egoul, dacă nu înveți aceasta, Spiritul va avea ultimul cuvânt. Acest lucru este dificil de înțeles pentru mulți oameni care folosesc Legea Atracției. Lor li s-a întipărit ideea că, indiferent de orice, ei trebuie să obțină ceea ce vor. Din păcate, ei nu se gândesc că poate aceste dorințe sunt greșite si duc la următorul principiu:

Dacă te agăți prea mult de egoul tău, Spiritul îți va bloca îndeplinirea dorințelor; orice demers al egoului de a folosi Legea Atracției va fi acum în zadar.

 

You might also like

No Comments

    Leave a Reply