Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
Recunoaște dragostea! Află dacă ești o persoană iubitoare.

Recunoaște dragostea! Află dacă ești o persoană iubitoare.

Ce este dragostea?

De-a lungul anilor, am înțeles că ceea ce mulți oameni numesc dragoste nu este nimic din toate acestea. Ea este cofundată cu codependența, pofta trupească, nevoia, lipsa și dorința constantă a egoului de atenție. Din păcate, majoritatea covărșitoare a emisunilor de televiziune, a filmelor sau a cântecelor reflectă o maladie spirituală a lumii în care trăim.

Cum știm dacă cineva are dragoste de oferit? Iată câteva îndrumări:

  1. Oamenii iubitori sunt veseli si recunoscători, în pofida circumstanțelor exterioare pe care le întâlnesc în viață.
  2. Oamenii iubitori se străduiesc din răsputeri să înțeleagă și să caute mereu să fie un releu de compasiune și înțelepciune în lume.
  3. Oamenii iubitori tind să experimenteze o pace interioară mai mare și au mereu o stare de bine pentru că ei sunt mult mai legați de Spirit prin intermediul sufletului.
  4. Oamenii iubitori pot face față vieții într-un mod pozitiv și curajos și caută să depăsească orice dificultate întâlnită în viață prin echilibru sufletesc, prin grație și printr-o atitudine pozitivă și dinamică.

De asemenea, oamenii iubitori înțeleg mai bine diferența dintre folosirea Legii Atracției în mod spiritual și folosirea ei în mod egoist. Spiritul vrea ca tu să contribui și să iubești. El caută în mod constant să-ți atragă experiențe și lecții care îți vor elibera egoul din carapacea lui egoistă, chiar dacă, uneori, aceste experiențe sunt dureroase.

You might also like

No Comments

    Leave a Reply