Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
Schimbă-ți viața cu afirmații pozitive

Schimbă-ți viața cu afirmații pozitive

Chiar dacă mergem la școală, muncă, restaurant, spital, sau aproape în orice loc, suntem bombardati cu știri, persoane și gânduri negative. Din păcate, din cele aproximativ 50.000 de gânduri pe care le avem zilnic, majoritatea sunt negative. (*acest fapt depinde și de inteligența emoțională a persoanei în cauză, nefiind o regulă)

Zilnic avem peste 20.000 de stări emoționale care poate ori să ne ofere energie, ori să ne sece de ea.

Partea bună este că toate aceste probleme au cel puțin câte o soluție. Una dintre ele ar fi că, în momentul în care un gând negativ apare în mintea ta, tu să:

  • Conștientizezi
  • Controlezi
  • Afirmi

1. Conștientizarea

Ești stăpân pe propriul tău corp, pe propria ta gândire. Când te afli în mijlocul unei situații dificile și observi că începi să-ți construiești gânduri negative, oprește-te pentru o secundă și întreabă-te: ”Oare aceste gânduri mă vor ajuta să îndeplinesc ceea ce mi-am propus?”. Dacă răspunsul este nu, atunci treci la următorul pas.

2. Controlarea

Controlarea gândurilor se poate face prin mai multe metode. Ai putea să începi în fiecare dimineață și seară să meditezi, să îți golești mintea de toate impuritățile care au fost atrase conștient sau inconștient de-a lungul zilei respective.

De asemenea, când mintea o ia razna și o avalanșă de gânduri te copleșește, oprește-te, concentrează-te pe respirație și limpezește-ți mintea. Orice reacție emoțională ar trebui să se termine în 6 secunde, așa că, antreneză-ți mintea să reușească acest lucru.

Știai că persoanele autocritice care spun că nu sunt buni își scad eficiența în ceea ce fac cu cel puțin 50%?

Nu crea scenarii distructive, dramatice, conflictuale sau argumentative. Încercăm să avem dreptate, dar ar trebui să evităm conflictele prin acceptarea celorlalte decizii și nejudecarea lor. Până la urmă, fiecare om este liber să gândească cum vrea, nu?

3. Afirmarea

Am ajuns la partea cea mai frumoasă. Acum că știi cât de nocive sunt gândurile negative, hai să vedem exact cum să le combatem.

Ți s-a întâmplat vreodată să te trezești și să zici ca azi o să ai o zi bună și chiar așa să fie? Sau să spui că astâzi nu este ziua mea, este doar o zi proastă, iar orice ai face în acea zi eșueaza?

Ei, uite așa funcționează afirmațiile. Ești ceea ce mănânci, zicea un proverb, dar eu merg mai departe și îți spun că:

Ești ceea ce gândești!

Gândurile îți definesc realitatea. Știi care e diferența dintre un om falit și unul de succes? Mentalitatea și atitudinea. Modul în care a abordat fiecare problema sau încercare din viața lui.

Și acum vine partea cea mai interesantă: Cum îmi pot schimba viața cu afirmațiile pozitive?

Scrie si rostește în fiecare dimineață gânduri pozitive. Începe cu ”Sunt …. (aici introduci orice îți dorești să devii)”. Uită-te în oglindă și afirmă ceea ce vrei să fii. Rostește cu voce tare, cu încredere, entuziasm și credință. Roagă-te și înlocuiește gândurile distructive cu cele constructive.

Dacă nu știi ce ai putea spune în fiecare dimineață, poți să cumperi un tablou cu afirmatii pozitive dacă dai CLICK AICI!

Citește-l în fiecare dimineață și imaginează-ți că tot ce îți dorești este deja în posesia ta. În acest fel, vei putea să atragi și să îți materializezi dorințele.

În cazul în care mai ai întrebări despre afirmațiile pozitive sau vrei să comanzi tabloul, trimite-ne un email la: evosocietyromania@gmail.com sau lasă un comment în josul paginii, iar noi îți vom răspunde cu plăcere la orice nelămurire. 🙂

 

You might also like

No Comments

    Leave a Reply