Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
Am schimbat „sistemul”! România este în plină schimbare

Am schimbat „sistemul”! România este în plină schimbare

Da, am schimbat România! Persoanele sunt din ce în ce mai bune și pozitive. Nivelul de trai crește la nivele impresionante de mari. În sfârșit, mă trezesc de dimineață cu chef de viață. Abia aștept să ajung la birou, abia aștept să fac ceea ce este nevoie ca să transformăm România într-o țară „ca afară”. Nu trebuie să pleci, rămâi. În momentul în care o persoană pleacă din țară, o altă persoană ia involuntar toate atribuțiile lui, practic, un om trebuie să susțină România cât două persoane.

Ce putem face în continuare ca să vedem toți această schimbare?

1. Nu-ți pierde speranța

Da, știu, probabil voi primi multă ură la ce urmează să scriu, însă asta nu mă va împiedica să vă spun. Eu încă am speranță pentru România. De fapt, am speranță pentru orice. Niciodată o luptă nu este pierdută. Depinde de atitudinea ta şi dacă eşti dispus să lupți pentru ceea ce îți doreşti. Cât timp rămânem motivați să facem ceea ce trebuie, nu ne vom pierde speranța.

2. România nu merge bine din cauza ta și a mea

Oprește-te să dai vina pe alte persoane, pe sistemul de guvernare sau orice altceva. Întotdeauna să te gândești la ce ai greșit și ce ai putea să faci ca să nu se mai repete. Încearcă într-o zi să-ți setezi mintea să spună că toate persoanele sunt perfecte, că ele au dreptate. Vei realiza că, de fapt, de multe ori problema este la tine și nu la celelalte persoane. Atitudinea ta rănește persoanele din jur și le împing să ia decizii nesăbuite. Înlătură aroganța, nu întotdeauna ai dreptate.

3. Schimbă-te

Acum că ai speranță și că ai observat unde greşim, haide să ne schimbăm. Cum facem asta? Foarte simplu! De fiecare dată când vrei să vorbești, gândește-te. Ceea ce urmează să spui aduce plus valoare societății sau minus? Dacă aduce plus valoare, ești un om super, dacă nu, reconsideră poziția ta asupra vieții și întreabă-te de ce ai intrat totuși pe acest articol. Curăță-ți mintea de gândurile rele și promovează bunătatea, moralitatea, iubirea. Cum vrei altfel să schimbi o țară întreagă dacă nu începi cu tine? Desigur, schimbarea nu va avea loc de pe o zi pe alta, însă vom ajunge cât de repede unde ne dorim fiecare.

4. Distribuie online și offline

Spune tuturor persoanelor pe care le cunoști vestea cea bună. România s-a schimbat în bine! Zilnic spune lucruri bune despre alte persoane, arată-le cât de mult le apreciezi și le iubești. Dacă ești pe aceeași undă cu mine, distribuie articolul prietenilor tăi. Împreună putem să facem tot ceea ce ne-am plănuit. Nu depinde de țara în care trăiești, nu depinde de familia în care te-ai născut, nu depinde de nivelul financiar și intelectual la care ești acum. Totul depinde de TINE! Tu ești persoana cea mai bună, tu vei schimba totul exact așa cum vrei.

Dacă ai citit articolul și ești hotărât să faci o schimbare în viața ta, te felicit! Meriți să fii aplaudat.
Click pe PLAY ca să îți auzi aplauzele! [sc_embed_player fileurl=”http://evosociety.info/wp-content/uploads/2017/01/Applause-Crowd-Cheering-sound-effect.mp3″]

You might also like

No Comments

    Leave a Reply