Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
Semalt Stelt Voor Hoe U Uw EMM-Campagne Moet Verbeteren

Semalt Stelt Voor Hoe U Uw EMM-Campagne Moet Verbeteren

Email marketing is een van de meest krachtige digitale marketingstrategieën ter wereld. In een recent rapport bleek dat transactie e-mail records 8 keer meer opent en klikken dan elk ander type e-mail en genereert 6 keer meer inkomsten dan andere marketingstrategieën zoals social media marketing. E-mail marketing technologie wordt ook gebruikt door 82% van B2C en B2B bedrijven om contact te houden met klanten en marktproducten en diensten.

Hier zijn handige tips over hoe u uw EMM-campagne kunt stimuleren, zoals voorgesteld door Ross Barber, de Customer Success Manager van Semalt.

1. Leer je publiek weten

Het begrijpen van de behoeften en verwachtingen die het doelgroep van uw bedrijf heeft, zal u helpen om samenhangende e-mails op te zetten die u helpen uw doelstellingen te bereiken. Als u alle mensen op uw lijst met één bericht bombardeert, wordt uw reputatie geschaad en klanten worden achtervolgd. Sommige abonnees kunnen de e-mail als spam ook markeren als het geen waarde voor hen biedt.

2. Email moet kort en kort zijn

In het verleden was het gebruikelijk om e-mail nieuwsbrieven te krijgen met pagina’s met inhoud. Hoewel bedrijven nog steeds dit soort e-mails versturen, zijn ze minder vaak. Door uw e-mails kort en direct op de hoogte te houden, wordt de kans groter dat uw e-mails worden geopend en gelezen door de ontvanger. Belangrijker nog, miljoenen mensen gebruiken mobiele apparaten om e-mail te lezen, zodat het kort blijft, zodat de doelgroep hen gemakkelijk kan lezen terwijl ze onderweg zijn.

3. Boring Opening Lines

Irriterende e-mail onderwerpen en saaie openingslijnen, zoals “Hello Sir” of “Het spijt me dat ik je lastig ben” is verouderd en kan ertoe leiden dat uw e-mails worden gemarkeerd als spam door uw abonnees, ongeacht de urgentie of het belang van het bericht. Ga uit van de menigte door gebruik te maken van openingslijnen die de aandacht van de ontvanger onmiddellijk zullen vangen en hem of haar motiveren om de inhoud van de e-mail te openen en te lezen.

4. Adres zorgen van de ontvanger

Desist van het gebruik van verouderde en generieke intro’s zoals “Geachte heer, beste klant” en dergelijke. Maak het persoonlijk door de naam van de ontvanger in dit gedeelte van de e-mail in te voegen. Als u e-mailberichten met beeldstuurprogramma’s stuurt, is het nog mogelijk om ze persoonlijk te maken door de naam van elke ontvanger in de onderwerpregel op te nemen. Dit laat zien dat je omgeeft en de e-mail niet willekeurig is verzonden.

5. Inclusief een call-to-action

Een call-to-action is een uitdrukking of een woord dat de actie beschrijft die u wilt ontvangen door de ontvanger na het lezen van de e-mail. Het is aan te raden om één CTA per e-mail op te nemen, omdat meerdere CTA’s de kans hebben om de gebruiker te verwarren. Als u het wilt gebruiken om de ontvanger naar een bepaalde website te sturen, moet u ervoor zorgen dat de inhoud op deze pagina overeenkomt met de verwachtingen of beloftes die u in de e-mail hebt gemaakt.

6. Maak het leesbaar

De meest succesvolle email marketeers hebben de kunst beheerd om hun e-mail leesbaar en plezierig te maken. Het gebruik van grote leesbare lettertypes die zowel op desktop als mobiel kan worden bekeken, is een van de veilige manieren om dit doel te bereiken.

Begin met de toepassing van deze zes bewezen tips om succesvol uit uw e-mail marketing campagne te bereiken. Zorg ervoor dat u de verkregen resultaten volgt om te weten of u in de goede richting staat.

You might also like

No Comments

    Leave a Reply