Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
Starters - Lissa Price

Starters – Lissa Price

Supravietuirea este doar inceputul

O fată trebuie să facă o alegere cumplită.

Părinţii ei? Morţi.Fratele ei? Bolnav.

Salvarea? Este posibilă. Cu preţul de a fi altcineva!

În cine poate să aibă încredere?

În nimeni.

Bine aţi venit într-un Los Angeles al viitorului.

Un război biologic a decimat populaţia de vârstă medie. Au supravieţuit doar cei care apucaseră să fie vaccinaţi: tinerii şi bătrânii.

Callie, în vârstă de şaisprezece ani, descoperă Banca de Corpuri unde adolescenţii îşi închiriază trupurile adulţilor înstăriţi ce îşi permit luxul de a redeveni tineri.

Dar neurochipul ei funcţionează greşit, iar Callie ajunge să afle lucruri pe care nu trebuia să le ştie şi ia cunoştinţă de planul diabolic al Băncii de Corpuri.

Nu pierde ocazia de a citi acestă palpitantă carte.

Încă de la începutul cărții trei adolescenți obișnuiți se luptă ca să supraviețuiască. Callie, frățiorul ei mai mic Tyler și prietenul lor Michael. În urma unui razboi biologic teribil, toți tinerii de peste douăzeci de ani si toți adulții sub șaizeci de ani au fost uciși de un virus letal, singurii rămași in viată sunt bătranii si copiii. Bătrânii trăiesc acum peste 200 de ani și duc un trai privilegiat, în timp ce tinerii, rămași orfani, sunt lipsiți de drepturi, de posibilitatea de a avea un loc de munca si supraviețuiesc cu greu de pe o zi pe alta. Brutalizați de șerifii federali care ii inchid in orfelinate înfioratoare pe toți copiii si adolescenții care nu au un tutore, majoritatea Starterilor traiesc pe strazi, ascunzandu-se in case demult abandonate, fără nicio posibilitate de a se intreține.

Acum o bancă de corpuri le permite tinerilor să-și împrumute corpurile contra-cost bătrânilor pentru ca aceștia să se simtă iar tineri.

Disperată să-și ducă fratele bolnav într-un loc sigur, Callie decide să-și împrumute corpul. Starea de sănătate a frățiorului ei devenea tot mai precară și o forța să acționeze cât mai repede.

Callie este un pers

onaj realist, cu defecte si calitati, o eroina puternica, curajoasa, altruista, inteligenta si capabila de orice sacrificiu pentru fratele ei. Poate parea imatura si mult prea impulsiva, știe că nu poate avea încredere in nimeni înafară de Tyler și Michael.

De la Helena, care risca totul si nu renunta niciodata la speranta ca-si va regasi nepoata, la sacrificiul emotionant si induiosator al Sarei, pana la tandretea cu care Michael ii poarta de grija lui Tyler, personajele creionate de autoare sunt sensibile, nobile si admirabile. (conform unui blogger renumit).

Nu uita să-ți achiziționezi cartea de AICI

You might also like

No Comments

    Leave a Reply