Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
Succes fără aptitudinea de a conduce.

Succes fără aptitudinea de a conduce.

Vă vine să credeţi sau nu, dar există succes fără aptitudinea de a conduce. Eu am credinţa că succesul există în stare latentă în fiecare dintre noi.

Dar mai cred şi că succesul personal fără a avea talent de lider aduce cu sine doar o eficienţă minimă. Impactul unei persoane depinde foarte mult de talentul său de conducător. Cu cât vrei să urci mai sus ai nevoie şi mai mult de acest talent. Cu cât îţi doreşti ca impactul să fie mai puternic, cu atât influenţa ta trebuie să fie mai mare. Realizările personale depind de capacitatea dumneavoastră de a-i conduce pe alţii.

O să vă explic imediat ce vreau să spun. Să presupunem că pe o scara de la 1 la 10, succesul dumneavoastră se situează la nivelul 8. Este un nivel bun. Să presupunem însă că abilitatea de a-i conduce pe ceilalţi este la nivelul 1.

Pentru a creşte nivelul de eficienţă, aveţi mai multe opţiuni. Puteţi munci din greu pentru a atinge nivelul maxim de succes şi excelenţă-nivelul 10. Este posibil să reuşeşti acest lucru, deşi Legea Recompenselor Diminuate spune că efortul depus pentru a recupera aceste două puncte poate însemna mai multă energie decât cea cheltuită în obţinerea primelor opt. Dacă nu aţi precupeti nici un efort, atunci e posibil ca succesul dumneavoastră să îşi adauge cele 25 procente.

Dar mai aveţi şi o altă opţiune. Să presupunem că munciţi din greu pentru a spori nivelul la care se poate dezvolta potenţialul dumneavoastră de lider.

Cu timpul, vă veţi transforma într-un lider şi în cele din urmă aptitudinea de a conduce atinge nivelul 6.Prin dezvoltarea acestei aptitudini-fără a spori nivelul de succes-eficienţa dumneavoastră creşte cu 500 de procente! Iar dacă atingeţi nivelul 8 şi din acest punct de vedere echivalent cu nivelul succesului, eficienţa creste cu 700 de procente. Aptitudinea de a conduce are efect de multiplicare. Am vazut de multe ori impactul acesteia asupra diverselor afaceri şi organizaţii, chiar şi non-profit. De aceea în ultimii 20 de ani am ales să predau ştiinţa conducerii.

You might also like

No Comments

    Leave a Reply