Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/davidro/public_html/evosociety.info/wp-content/themes/notumn/functions.php on line 60
Tu în ce lume trăiești?

Tu în ce lume trăiești?

Deseori auzim că oamenii se plâng de diverse stări emoționale temporare, practic neexistente. De ce spun că ele nu există? Deoarece, îndată ce starea fizică sau spirituală a unei ființe sau al unui corp nu este infinită, ea se va sfârși, astfel existența universală curentă este temporară, nefiind prezentă într-un viitor îndepărtat.

De ce să fii supărat, când nu ai nimic de câștigat. De ce-ți verși mânia asupra lor, lor fiind noi, iar noi fiind eu.

De când ne-am născut până murim suntem conectați unul de altul. Acțiunile celor din jur deseori reprezintă inconștient consecințele tale. Schimbă-ți mediul înconjurător, așează-te într-o poziție benefică scopurilor tale. Desenează și pictează felul în care îți dorești să parcurgi toți acești ani ai vieții temporare care, de asemenea, prezintă conexiuni cu viața veșnică. Rolul persoanelor de pe acest pământ este acela de a stabili cum își doresc să trăiască veșnic. Practic, avem o perioadă gratuită de încercare a vieții, deci nu avem toate facilitățile și beneficiile trăirii veșnice și spirituale. Trăiește-ți viața pe acest pământ la fel cum îți dorești să îți petreci restul veșniciei spirituale. Decizia îți aparține, depinde de tine cum dorești să trăiești; fericit sau supărat?

Însă găsești negativitate la orice pas. Orice ai căuta.. primești de multe ori reversul așteptărilor tale. Nu te aștepta să câștigi orice bătălie. Desigur, orice luptă poate fi câștigată, dar de multe ori dorințele deșarte te despart de adevăr. Supărarea care apare în momentul în care obiectivul nu a fost îndeplinit poate să-ți afecteze viața într-un mod negativ și de nefolos. Ai grijă ce perspective și principii ai. Renunțarea este alegerea lașului pe când eșecul este motivarea celui dezvoltat personal. Să ai tot timpul în minte că orice problemă vine împreună cu cel puțin o mie de soluții. Depinde de tine dacă ești dispus să îți înfrunți înfumurarea și să treci peste gândurile care atrag răul în viața ta. Meditează și desprinde-ți o stare fără îngrijorări și stres. Acești doi factori perturbatori nu te lasă să avansezi. Scapă cât mai rapid de ei.

 

 

You might also like

No Comments

    Leave a Reply